Kassler äter vi väldigt ofta här hemma, här hittade jag ett recept med rosépeppar. Rosépeppar har en väldig speciell smak som kanske inte passar med allt. Men i den här rätten passade den väldigt bra tillsammans med mango och dragon.
4 pers
500 g kassler
1 mango skruren i bitar
2 dl creme fraiche
2 msk chilisås
1 tsk dragon
2 tsk krossad rosépeppar
50 g riven ost
GÖR SÅ HÄR:
- Skär kasslern i tunna skivor.
- Skala mangon och skär den i bitar.
- Lägg den skivade kasslern i en ungsfast form och lägg på den delade mangon.
- Blanda creme fraiche, chilisås, dragon och rosépeppar i en bunke. Bre blandningen över kasslern.
- Strö över den rivna osten och gratinera i ugn i 225 grader i ca 20-25 min. Rätten är klar när osten fått fin färg.
Servera med ris och sallad.