Jag gillar snabba och enkla recept till vardags.Här har jag använt mig av färdig Korma sås. Ibland får man fuska lite, men dom är helt okej.
4 pers
1 msk olivolja
500 g kycklingfilé i bitar
3 klyftor vitlök, pressade
1 burk färdig Korma sås (jag tog Santa Marias)
1/2 dl grädde
1 tsk fransk Dijonsenap
några blad färsk mynta
grovmalen svartpeppar
1/2 dl riven mild ost
salt
GÖR SÅ HÄR:
- Bryn kyckling och vitlök i olivolja. Tillsätt kormasås, grädde, senap, mynta och svartpeppar.
- Låt koka upp. Tillsätt osten och låt småputtra i 5-7 min.
- Smaksätt med salt.
- Servera med ris och mango chutney.
MUMS vad gott tack för receptet! kram Sofia
SvaraRaderaGot, gott! Ja, ibland måste det gå fort med att laga något smarrigt! :)
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Klart man får fuska! Den färdiga kormasåsen är finfin och jag använder den ibland också :) Önskar dig en fin start på veckan, kram!
SvaraRaderaMumma, det låter väldigt gott och krämigt!
SvaraRaderaÅÅh, ser så gott ut med eller utan fusk ;-)Mums!
SvaraRadera