söndag 16 juni 2013

CHICKEN GARLIC MASALA


Jag gillar snabba och enkla recept till vardags.Här har jag använt mig av färdig Korma sås. Ibland får man fuska lite, men dom är helt okej.

4 pers

1 msk olivolja
500 g kycklingfilé i bitar
3 klyftor vitlök, pressade
1 burk färdig Korma sås (jag tog Santa Marias)
1/2 dl grädde
1 tsk fransk Dijonsenap
några blad färsk mynta
grovmalen svartpeppar
1/2 dl riven mild ost
salt

GÖR SÅ HÄR:

  1. Bryn kyckling och vitlök i olivolja. Tillsätt kormasås, grädde, senap, mynta och svartpeppar.
  2. Låt koka upp. Tillsätt osten och låt småputtra i 5-7 min.
  3. Smaksätt med salt.
  4. Servera med ris och mango chutney.




5 kommentarer:

  1. MUMS vad gott tack för receptet! kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Got, gott! Ja, ibland måste det gå fort med att laga något smarrigt! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Klart man får fuska! Den färdiga kormasåsen är finfin och jag använder den ibland också :) Önskar dig en fin start på veckan, kram!

    SvaraRadera
  4. Mumma, det låter väldigt gott och krämigt!

    SvaraRadera
  5. ÅÅh, ser så gott ut med eller utan fusk ;-)Mums!

    SvaraRadera