En mycket snabblagad och god rätt. Jag har en riskokare som går varm här hemma. Det är det bästa köpet jag gjort. Riset sköter sig själv och stänger av när det är färdigt!!
4 pers
600 g torsk
2 1/2 dl grädde
1/2 dl stark ajvar relish
salt, peppar
GÖR SÅ HÄR:
- Skär torsken i mindre bitar.
- Blanda grädde och ajvar i en kastrull. Koka upp och lägg i fiskbitarna. Sjud ett par min tills fisken är klar.
Servera med stekt zucchini och ris.
Ajvar gillar jag, gott till och i det mesta :)
SvaraRaderavisst är det så!!
RaderaSer gott ut!
SvaraRaderaEn liten dum fråga bara: menar du 1/2 "burk" stark ajvar?
/Jojo
Det var ingen dum fråga, inte lätt att veta vad det ska vara....(hih), måttet hade jag glömt skriva ut, tack för att du uppmärksammade det. 1/2 dl ska det vara. Ändrar genast i receptet!!!
Radera