onsdag 25 april 2012

FISK I AJVARSÅS



En mycket snabblagad och god rätt. Jag har en riskokare som går varm här hemma. Det är det bästa köpet jag gjort. Riset sköter sig själv och stänger av när det är färdigt!!

4 pers

600 g torsk
2 1/2 dl grädde
1/2 dl stark ajvar relish
salt, peppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skär torsken i mindre bitar. 
  2. Blanda grädde och ajvar i en kastrull. Koka upp och lägg i fiskbitarna. Sjud ett par min tills fisken är klar.
Servera med stekt zucchini och ris.




4 kommentarer:

  1. Ajvar gillar jag, gott till och i det mesta :)

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut!
    En liten dum fråga bara: menar du 1/2 "burk" stark ajvar?
    /Jojo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ingen dum fråga, inte lätt att veta vad det ska vara....(hih), måttet hade jag glömt skriva ut, tack för att du uppmärksammade det. 1/2 dl ska det vara. Ändrar genast i receptet!!!

      Radera