Den här potatissalladen blev väldigt god med päron och ingefära. En kombination som är väldigt lyckad!!
Här passar det bäst med färskpotatis!!
4 pers
4 kycklingfileér
600 g kokt färskpotatis
3 salladslökar
1 päron
2 dl gräddfil
1 msk riven färsk ingefära
1 krm salt
peppar
2 krm socker
GÖR SÅ HÄR:
- Stek kycklingfileérna.
- Skär potatisen i bitar och strimla salladslöken. Kärna ur och skär päronet i bitar. Rör ihop gräddfil, ingefära, salt, peppar och socker.
- Blanda ner päronet och potatisen.
Päron och ingefära i, det låter spännande och gott!
SvaraRaderaBrukar ha äpple och purjolök i min potatissallad men päron och ingefära låter ju spännande. Ska jag absolut testa!!
SvaraRaderaDet låter oxå gott med äpple och purjolök!!
RaderaSå spännande med päron och ingefära i... ska absolut testas!
SvaraRaderavilken fräsh kombination. Pssar nog perfekt i sommar.
SvaraRadera