onsdag 25 juli 2012

VITLÖKSBRÖD


Varma vitlöksbaguetter, behöver jag säga något mer??

Så här gör jag mina: 

Sätt ugnen på 250 grader.

Ta en baguette och skär i skivor men inte ända ner.
Blanda rumsvarmt smör, (jag dundrar på rejält för jag vill ha mina smöriga och goda) krossad vitlök efter behag, hackad persilja och lite citonsaft i en bunke. Smaka av med salt och peppar.

Bred smöret på skivorna snåla inte med smöret. Vira in baguetten i aluminiumfolie. In i ugnen i ca 10 min. Klara att äta!!


7 kommentarer:

  1. Håller med! Älskar vitlöksbröd. Ska vara rejält med både vitlök och smör på skivorna. Mmm...

    SvaraRadera
  2. Nix! du behöver inte säga något mer. Sååå gott!!

    SvaraRadera
  3. Kan äta huuuur mycket vitlöksbröd som helst, utan problem! Så gott!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. åh va lätt de var o göra dessa,själv har ja alltid köpt frysta men nu ska ja testa detta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det, dom hemmagjorda är mycket godare än frysta:)

      Radera