Varma vitlöksbaguetter, behöver jag säga något mer??
Så här gör jag mina:
Sätt ugnen på 250 grader.
Ta en baguette och skär i skivor men inte ända ner.
Blanda rumsvarmt smör, (jag dundrar på rejält för jag vill ha mina smöriga och goda) krossad vitlök efter behag, hackad persilja och lite citonsaft i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
Bred smöret på skivorna snåla inte med smöret. Vira in baguetten i aluminiumfolie. In i ugnen i ca 10 min. Klara att äta!!
Håller med! Älskar vitlöksbröd. Ska vara rejält med både vitlök och smör på skivorna. Mmm...
SvaraRaderaMums!
SvaraRaderaSå enkelt och SÅ gott! :)
SvaraRaderaNix! du behöver inte säga något mer. Sååå gott!!
SvaraRaderaKan äta huuuur mycket vitlöksbröd som helst, utan problem! Så gott!
SvaraRaderaKram Malin
åh va lätt de var o göra dessa,själv har ja alltid köpt frysta men nu ska ja testa detta.
SvaraRaderaGör det, dom hemmagjorda är mycket godare än frysta:)
Radera