Hittade det här receptet på ICA men jag har gjort om det till mitt eget. Ceasar dressingen lärde jag mig när jag jobbade på restaurang. Jag hade grillad fläskytterfilé och grillad sparris till.
6 pers
1 1/2 kg färskpotatis
1 romansallad
1 vitlöksklyfta
2 tsk dijonsenap
4 ansjovisfiléer
2 dl creme fraiche
1 dl majonäs
2 dl finriven parmesanost
1 dl hyvlad parmesanost
2 dl krutonger
GÖR SÅ HÄR:
- Koka potatisen och låt den kallna. Skär i bitar. Ansa och skär salladen i stora bitar.
- Häll creme fraiche, majonäs, pressad vitlök, senap, ansjovis och riven parmesanost i en bunke. Mixa allt till en slät dressing.
- Blanda potatis, dressingen och salladen. Hyvla över parmesan och häll på krutonger.
Mm nom nom!
SvaraRaderaCaesardressing är så gott, himla smart att använda det i en potatissallad. Det här verkar jättegott!
SvaraRaderaDet blev väldigt lyckat!!
RaderaÅh jättefin bild, och det ser så gott ut
SvaraRaderaTack:)
RaderaMums, så gott!
SvaraRaderaBåde ser och låter helt fantastiskt gott. :)
SvaraRadera