Det här är en festlig variant på kycklinggratäng med fetaost, paprika och soltorkade tomater. GI rätt av Ulrika Davidsson!
4 pers
4 pers
1 grillad kyckling
1 röd paprika
1 grön paprika
4 soltorkade tomater i olja
1 dl ajvar relish
2 dl creme fraiche
100 g fetaost
salt, peppar
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 225 grader. Dela den grillade kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Tärna paprikorna och blanda med kycklingen. Hacka de soltorkade tomaterna och lägg över kycklingblandningen.
- Häll lite av oljan som tomaterna ligger i över kycklingen. Blanda ajvar och creme fraiche och smaka av med salt och peppar. Häll röran över kycklingen och toppa med fetaost.
- Gratinera i ugnen i ca 15-20 min.
Servera med grönsallad.
Denna ska jag testa, fast med quorn då. Tack för tipset!
SvaraRadera