Det här är ett recept från Ulrika Davidssons bok "LCHF på mitt sätt".
4 pers
800 g torskfilé
1 burk färskost med vitlök, 125 g
salt
peppar
100 g hasselnötter
300 g pärltomater, gula och röda
1 msk olja
salt
peppar
1 citron
1/2 dl hackad persilja
1/2 dl riven parmesanost
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 175 grader. Skär filén i 8 bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Skär ett snitt i fisken så att det blir som ett lock och bre på lite färskost på varje fiskfilé. Strö på salt och peppar.
- Toppa med hasselnötter.
- Sätt in i ugnen i 15 min eller tills fisken är genom stekt.
- Dela tomaterna i halvor och lägg dem i en skål. Tillsätt olja, salt och peppar och rör om.
- Tvätta citronen och riv skalet fint. Blanda citronskal, persilja och parmesanost i en skål och häll över tomaterna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar