4 pers
400 g skivad färdigstekt rostbiff
3 dl bulgur
1 rödlök
1 äpple
1 liten påse babyspenat
1/2 dl olivolja
3 msk vit balsamvinäger
2 paket färskost med pepparrot
några droppar mjölk
salt, svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
- Koka bulguren enligt anvisningar på paketet. Låt svalna något.
- Skala och strimla löken fint. Kärna ur och skär äpplet i tunna skivor.
- Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
- Rör ut pepparrotsosten med lite mjölk till en krämliknande konsistens.
- Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till.
Aaaa va skoj, vill så gärna pröva på det!
SvaraRaderaHur hittade du mig?! =)