måndag 5 september 2011

ROSTBIFF MED BULGURSALLAD OCH PEPPARROTSCRÈME


4 pers

400 g skivad färdigstekt rostbiff
3 dl bulgur
1 rödlök
1 äpple
1 liten påse babyspenat
1/2 dl olivolja
3 msk vit balsamvinäger
2 paket färskost med pepparrot
några droppar mjölk
salt, svartpeppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka bulguren enligt anvisningar på paketet. Låt svalna något.
  2. Skala och strimla löken fint. Kärna ur och skär äpplet i tunna skivor.
  3. Blanda bulgur, lök, äpple och babyspenat med olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ut pepparrotsosten med lite mjölk till en krämliknande konsistens.
  5. Servera salladen med skivad rostbiff, pepparrotskrämen och gärna en bit baguette till.

1 kommentar:

  1. Aaaa va skoj, vill så gärna pröva på det!

    Hur hittade du mig?! =)

    SvaraRadera