4 pers
800 g fryst torskfilé
200 g bacon
1 burk bönsallad med matvete
4 tomater
1 msk frysta örtkryddor provencale
1/2 dl aioli
salt och svartpeppar
Romansallad
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 175 grader. Tina fisken och skär den i bitar. Salta och peppra fisken och linda bacon runt men spara några skivor till garnering. Lägg den baconlindade fisken i en ugnsfast form och ugnsbaka i 20 min.
- Skölj bönorna i kallt vatten. Tärna tre av tomaterna och blanda med bönor, örtkrydda och aioli. Smaka av med salt och peppar.
- Strimla baconskivorna och fräs i en stekpanna. Fördela romansalladen på fyra tallrikar och lägg bönsalladen på salladen. Lägg den baconlindande fisken på varje tallrik och toppa med baconfräset. Skär den sista tomaten i klyftor och garnera med den.
Åh, vilket ljuvligt recept! Tycker torsk kan bli lite trist, men det här blir ju amazing!
SvaraRadera