fredag 14 september 2012

NUDELWOK MED KYCKLING




En väldig snabblagad rätt med färdig woksås och frysta thaigrönsaker. Ibland får man ta till det enkla.
Woksåsen finns i olika varianter, jag valde Santa Maria Thai Woksås Ginger & Lemongrass.

4 pers

500 g strimlad kycklingfilé
2 msk olja
500 g frysta wokgrönsaker
2 påsar woksås Santa Maria Thai Woksås Ginger & Lemongrass
250 g äggnudlar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
  2. Fräs strimlad kycklingfilé i olja i en wok. Tillsätt de frysta grönsakerna.
  3. Tillsätt woksåsen och sen tillsätt nudlarna. 
  4. Blanda runt och servera!!




8 kommentarer:

  1. Ser mumsigt ut! Vi körde thai i veckan som var, en färdig Mrs cheng-bas och kyckling. Funkar alltid!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Perfekt vardagsmat. Snabb, enkel och god att göra.Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  3. brukar faktiskt bli ofta nudlar hos oss,sonen älskar det och enkel mat som är gott,de gillas

    SvaraRadera
  4. Jag älskar wokad mat. Det är både gott och smidig, snabblagad mat.

    SvaraRadera
  5. Wok är hyvens! Smidigt och tacksamt. :-)

    SvaraRadera
  6. Wok är både gott och smidigt! Jag har aldrig testat den woksåsen men det låter gott!

    Sv; Tack! Jag gillar
    öland så mycket!

    SvaraRadera