tisdag 3 juli 2012

POTATIS CEASAR SALLAD



Hittade det här receptet på ICA men jag har gjort om det till mitt eget. Ceasar dressingen lärde jag mig när jag jobbade på restaurang. Jag hade grillad fläskytterfilé och grillad sparris till.

6 pers

1 1/2 kg färskpotatis
1 romansallad
1 vitlöksklyfta
2 tsk dijonsenap
4 ansjovisfiléer
2 dl creme fraiche
1 dl majonäs
2 dl finriven parmesanost
1 dl hyvlad parmesanost
2 dl krutonger

GÖR SÅ HÄR:

  1. Koka potatisen och låt den kallna. Skär i bitar. Ansa och skär salladen i stora bitar.
  2. Häll creme fraiche, majonäs, pressad vitlök, senap, ansjovis och riven parmesanost i en bunke. Mixa allt till en slät dressing.
  3. Blanda potatis, dressingen och salladen. Hyvla över parmesan och häll på krutonger.


7 kommentarer: