måndag 10 oktober 2011

VECKANS MATSEDEL




Alla har sitt eget recept på Spaghetti och köttfärssås. Jag har i denna enkla variant använt mig köttfärs, lök, tomatpuré, krossade tomater, ajvar relish, fond du chef beef, oregano, basilika, japansk soja, mjölk, salt och peppar.
Är jag riktigt lat så brukar jag faktiskt ibland köpa Dolmios pastasåser, där är inga konstiga tillsatser i dom.
Om jag vill lyxa till köttfärssåsen har jag i rökt skinka, morötter, lite rött vin...


MÅNDAG:
Spaghetti och köttfärssås

TISDAG:
Lax med romsås och potatis

ONSDAG:
Boef Bourguignon

TORSDAG:
Fiskgryta med tomat

FREDAG:
Flygande Jacob

LÖRDAG:
Kyckling med gorgonzola ost

SÖNDAG:
Köttbullar, sås, potatis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar