söndag 9 september 2012

KASSLER MED VITLÖK


Det här är egentligen ett recept på inbakad kassler, vi gjorde detta först med smördeg, men jag tyckte det blev för mäktigt så andra gången gjorde jag utan smördeg och la till lite extra creme fraiche.

4 pers

800 g kassler
5 dl creme fraiche
2 askar cantadou ost vitlök
vitlök efter smak, jag gillar vitlök så jag tog ganska mycket
1 kruka persilja

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skär kasslern i bitar.
  2. Hacka vitlök och persilja och blanda med creme fraiche och canadou ost.
  3. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kasslerblandningen i en ugnsfast form och in i ugnen i ca 20 min.


2 kommentarer:

  1. Den här rätten är mina barns favorit åt den mycket förr, men då inbakad i smördeg:)

    SvaraRadera
  2. Vi är egentligen inte så mycket för just smördeg någon av oss, så vi hade nog gillat din variant mycket bättre:)

    SvaraRadera