torsdag 26 januari 2012

LAXGRYTA MED TACOSÅS



Egentligen skulle jag göra ett helt annat recept med dill och tomater. Men när jag var och handlade sist köpte jag persilja istället för dill och jag orkade helt enkelt inte gå ner till affären för att köpa dill. Tog istället det jag hade hemma och kom på detta recept istället som blev väldigt lyckat. Jag hade Amandine potatis till som jag tycker är väldigt gott. Alla sorters potatis har sin smak och egenskaper.

4 pers

4 portionsbitar laxfilé
1 röd lök
1 röd paprika
ca 10 champinjoner
1 burk tacosås
2 1/2 dl grädde
1 msk Santa Maria Green Harissa
salt 
peppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skala och hacka löken. Skär paprikan i bitar och skiva champinjonerna.
  2. Fräs i stekpanna några minuter.
  3. Tillsätt tacosås och grädde. Krydda med Green Harissa, salt och peppar.
  4. Skär laxen i bitar och lägg ner i såsen. Låt puttra i ca 5 min.

1 kommentar:

  1. ja har gjort nåt liknanade,men hade lax i tacos rulle.så gott

    SvaraRadera