söndag 13 november 2011

BAILEYS PANNACOTTA



Jag hittade ett recept på Bailyes Pannacotta som jag tyckte verkade gott så det var jag sugen på att göra. Jag gick efter receptet fast nästa gång jag gör den kommer jag bara att använda mig av 2 gelatinblad istället för 3 och jag tyckte att det blev för mycket bailyes smak så det tar kanske  1/2 dl istället för 1 dl.

4 pers

3 gelatinblad
1 vaniljstång
4 dl grädde
3 msk strösocker
1 dl Bailyes

GÖR SÅ HÄR:

  1. Blötlägg gelatinbladen. Skrapa fröna ur vaniljstången. Koka upp vaniljstång, frön, socker och grädde. Häll i likören och hetta upp igen. 
  2. Krama ur gelatinbladen och rör i dem. Ta bort stången och häll upp i 4 små glas. 
  3. Låt stå i kylskåpet i några timmar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar