söndag 29 april 2012

KYCKLING MED KRÄMIG POTATISSALLAD



Den här potatissalladen blev väldigt god med päron och ingefära. En kombination som är väldigt lyckad!!
Här passar det bäst med färskpotatis!!

4 pers

4 kycklingfileér

600 g kokt färskpotatis
3 salladslökar
1 päron
2 dl gräddfil
1 msk riven färsk ingefära
1 krm salt
peppar
2 krm socker

GÖR SÅ HÄR:

  1. Stek kycklingfileérna.
  2. Skär potatisen i bitar och strimla salladslöken. Kärna ur och skär päronet i bitar. Rör ihop gräddfil, ingefära, salt, peppar och socker. 
  3. Blanda ner päronet och potatisen.





5 kommentarer:

  1. Päron och ingefära i, det låter spännande och gott!

    SvaraRadera
  2. Brukar ha äpple och purjolök i min potatissallad men päron och ingefära låter ju spännande. Ska jag absolut testa!!

    SvaraRadera
  3. Så spännande med päron och ingefära i... ska absolut testas!

    SvaraRadera
  4. vilken fräsh kombination. Pssar nog perfekt i sommar.

    SvaraRadera