onsdag 22 februari 2012

KYCKLINGGRATÄNG

Det här är en festlig variant på kycklinggratäng med fetaost, paprika och soltorkade tomater. GI rätt av Ulrika Davidsson!

4 pers

1 grillad kyckling
1 röd paprika
1 grön paprika
4 soltorkade tomater i olja
1 dl ajvar relish
2 dl creme fraiche
100 g fetaost
salt, peppar

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela den grillade kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form. Tärna paprikorna och blanda med kycklingen. Hacka de soltorkade tomaterna och lägg över kycklingblandningen.
  2. Häll lite av oljan som tomaterna ligger i över kycklingen. Blanda ajvar och creme fraiche och smaka av med salt och peppar. Häll röran över kycklingen och toppa med fetaost.
  3. Gratinera i ugnen i ca 15-20 min. 
Servera med grönsallad.





1 kommentar:

  1. Denna ska jag testa, fast med quorn då. Tack för tipset!

    SvaraRadera