torsdag 22 december 2011

OSTFYLLD TORSKFILÉ MED HASSELNÖTSTÄCKE


Det här är ett recept från Ulrika Davidssons bok "LCHF på mitt sätt".

4 pers

800 g torskfilé
1 burk färskost med vitlök, 125 g
salt
peppar
100 g hasselnötter

300 g pärltomater, gula och röda
1 msk olja
salt
peppar
1 citron
1/2 dl hackad persilja
1/2 dl riven parmesanost

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär filén i 8 bitar och lägg dem i en smord ugnsform. Skär ett snitt i fisken så att det blir som ett lock och bre på lite färskost på varje fiskfilé. Strö på salt och peppar.
  2. Toppa med hasselnötter.
  3. Sätt in i ugnen i 15 min eller tills fisken är genom stekt.
  4. Dela tomaterna i halvor och lägg dem i en skål. Tillsätt olja, salt och peppar och rör om.
  5. Tvätta citronen och riv skalet fint. Blanda citronskal, persilja och parmesanost  i en skål och häll över tomaterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar