Tryfflarna överst är Kaneltryfflar
ca 40 st
120 g grädde
20 g glykos
1 tsk kanel
340 g mjölchoklad
15 g smör
350 g mörk choklad
GÖR SÅ HÄR:
- Finhacka chokladen.
- Koka upp grädden tillsammans med glykos och kanel
- Slå gräddkoket över chokladen, röres till chokladen är smält.
- Tillsätt smöret, blandas och röres tills massan är slät och glansig.
- Häll i form, låt stelna övertäckt med plastfolie i ett dygn i rumstemeratur.
- Bre på smält choklad över hela och skär sen i bitar när det stelnat.
- Doppa i tempererad choklad.
Oh my god!!! Kan inte du baka det där och skicka i ett paket ända upp till Värmland ;-)
SvaraRadera?
Kramar. Gör inte det förresten för jag skulle nog äta ihjäl mig. Ser helt underbart gott ut! <3