måndag 25 november 2013

EWALIES BRÖDMIX


För ett tag sen träffade jag Ewa Skiöldebrand på Höganäs Saluhall där hon demonstrerade sina goda mixer, som bla. brödmix, knäckemix, müslimix och browniemix. 

Jag har nu provat Brödmixen.

 Ewalies produkter är helt naturliga råvaror, inga konstiga tillsatser, dessutom är dom glutenfria och ekologiska med ett låg GI värde.

Och visst är det perfekt att som med brödmixen bara tillsätta yoghurt och sen i  ugnen??!!

Det här brödet blev mycket gott, smakade fräscht och naturligt. En naturlig sötma kommer från de torkade aprikoserna. Brödet håller sig saftigt och fint flera dagar.

Ewalies produkter kan man bla hitta på ica, hemköp och coop. Gå in på hemsidan och kolla butiker. Det finns i Icas centrallager så om just din butik inte har den kan man be att dom tar in det. På hemsidan hittar man även en massa smarriga recept med lågt GI värde, även Ewalies andra produkter som Browniemix, falafelmix och våffelmix.6 kommentarer:

 1. Brödet ser saftigt och gott ut! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag fick hem produktprover från Ewalie i höstas (eller var det i somras) och testade falafelmixen, knäckemixen och muslimixen. Okej grejer allihop tycker jag. Ska testa brödmixen också vid tillfälle!

  SvaraRadera
 3. Brödet ser jättegott ut. Tack för tipset, ska faktiskt ta och testa det en dag. Kram

  SvaraRadera
 4. Det är så gott med torkad frukt i bröd, lite juligt och det blir en naturlig sötma och så saftigt. Ser mycket gott ut!

  Trevlig adventshelg till dig, kramizar!

  SvaraRadera
 5. Ibland är det så skönt med halvfabrikat. Praktiskt att ha i skåpet när man inte riktigt orkar hela vägen. Extra bra då med produkter av god kvalitet som dessa verkar vara. Jag bakar också ett bröd med aprikoser och det blir tvärgott! Kram!

  SvaraRadera