lördag 17 mars 2012

KASSLER MED ÄDELOST



En snabb och enkel rätt med ädelost och vad jag blev sugen på ostbricka när jag smakade på osten. Ostbricka med goda kex och nån god fikonmarmelad, mmm!!

4 pers

8 skivor kassler, strimlade
4 dl lätt creme fraiche
100 g Kvibille ädel
1 röd paprika

GÖR SÅ HÄR:

  1. Stek kassler och paprika till de fått fin färg. Tillsätt creme fraiche och låt puttra på svag värme. Smula i ädelosten och rör om så att den smälter. Tillsätt ev lite vatten om det blir för tjockt.
  2. Ta av från plattan och servera med ris.

5 kommentarer:

  1. Jag har en tävling på min blogg som jag tror att skulle passa dig =)
    Kom gärna förbi!

    Kram
    /Nellie

    http://sockertussen.blogspot.se/2012/03/vinn-en-whoopie-matta-macaron-matta.html

    SvaraRadera
  2. sv: Kokosvatten har börjat bli populärt eftersom alla kändisar springer runt & dricker det. "Livets vatten" kallas det tydligen :)

    SvaraRadera
  3. åh så gott,ost i mat är himmelskt.

    SvaraRadera
  4. Gott med ädelost som piff på såsen, men visst en ostbricka sitter inte heller fel:)

    SvaraRadera
  5. Mmm gott med ädelost ger sån god smak i sås. Blev också sugen på ostbricka med fikonmarmelad när jag läste din blogg. Det är ju så himla gott.

    SvaraRadera