En snabb och enkel rätt med ädelost och vad jag blev sugen på ostbricka när jag smakade på osten. Ostbricka med goda kex och nån god fikonmarmelad, mmm!!
4 pers
8 skivor kassler, strimlade
4 dl lätt creme fraiche
100 g Kvibille ädel
1 röd paprika
GÖR SÅ HÄR:
- Stek kassler och paprika till de fått fin färg. Tillsätt creme fraiche och låt puttra på svag värme. Smula i ädelosten och rör om så att den smälter. Tillsätt ev lite vatten om det blir för tjockt.
- Ta av från plattan och servera med ris.
Jag har en tävling på min blogg som jag tror att skulle passa dig =)
SvaraRaderaKom gärna förbi!
Kram
/Nellie
http://sockertussen.blogspot.se/2012/03/vinn-en-whoopie-matta-macaron-matta.html
sv: Kokosvatten har börjat bli populärt eftersom alla kändisar springer runt & dricker det. "Livets vatten" kallas det tydligen :)
SvaraRaderaåh så gott,ost i mat är himmelskt.
SvaraRaderaGott med ädelost som piff på såsen, men visst en ostbricka sitter inte heller fel:)
SvaraRaderaMmm gott med ädelost ger sån god smak i sås. Blev också sugen på ostbricka med fikonmarmelad när jag läste din blogg. Det är ju så himla gott.
SvaraRadera