Här har jag använt mig av färdig kryddblandning, Chicken Tikka. Det är en GI rätt, men jag har lagt till riset!!
4 pers
500 g kycklingfilé
1 påse kryddblandning Chicken Tikka
2 msk solrosolja
2 dl vatten
1/2 grön paprika
1/2 gul lök
1 dl kokosmjölk
1/2 dl hackad färsk koriander
1/2 dl cashewnötter
GÖR SÅ HÄR:
- Blanda kryddblandningen med kycklingbitar, olja och vatten och låt stå i 20 min. Skiva paprika och lök.
- Hetta upp en stekpanna och häll i kycklingen och kryddblandningen. Låt steka några min.
- Tillsätt kokosmjölk och låt sjuda i 15 min på svag värme. Tillsätt paprika och lök och låt koka ytterligare någon minut.
- Servera grytan med koriander och cashewnötter.
Indiskt, me like även om detta inte är vegetariskt! :)
SvaraRadera