En härlig vegetarisk pasta rätt i italiens färger, den goda tomatssåsen med smak av rostad paprika och brytningen med chèvreosten!!
4 pers
2 stora röda paprikor
4 stora tomater
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
1 tsk olja
salt, peppar och en gnutta socker
Servering:
Chèvreost
Cocktailtomater
Oliver
Pasta
GÖR SÅ HÄR:
- Sätt ugnen på 200 grader. Kärna ur paprikan och dela den i 4 bitar. Dela tomaterna i klyftor, skala lök och vitlök och dela dem i mindre bitar.
- Lägg alltsammans i en ugnsfast form, droppa oljan över.
- Stek i ugn i 20 min eller precis tills paprikan börjar bli svart och blåsig i skalet.
- Ta ut grönsakerna, ös upp dem i kastrull och mixa såsen slät med en stavmixer.
- Smaka av med salt, peppar och socker för att få fram tomatsåsen.
- Servera med pasta, chèvreost, cocktailtomater och oliver.
Men mums vilken ljuvlig kombo av härliga råvaror! Det här vill jag äta snart, mycket snart!
SvaraRaderaMums, vad gott det ser ut!
SvaraRaderaÅh! Den såg riktigt smaskig ut! Middagsidén färdig för ikväll! Score! :D
SvaraRaderatack för det! :)
gahhhh vad gott det ser ut : ) kram Sofia
SvaraRaderaSer jättegott ut det där :D
SvaraRaderaOst och oliver som är så gott :D
Vilken läcker måltid:)
SvaraRaderayummi,älskar hemmagjord tomatsås,smakar så mycket mer och nu blev ja oxå sugen
SvaraRaderaDet ska vara hemgjord tomatsås. Som Paolo Roberto säger, tom ett barn kan koka ihop den ;) Fast mina är nog fortfarande för små för sådana bestyr. Hur som helst det låter och ser jättegott ut!
SvaraRadera