Daim och glass, kan det bli godare??? Och med lite jordgubbar till....
1 tårta
4 ägg
1/2 dl strösocker
200 g philadelphiaost
3 dl vispgrädde
3 paket dubbeldaim
200 g digestivekex
GÖR SÅ HÄR:
- Seperara äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon gula i vitorna).
- Vispa gulor och strösocker poröst och rör ner philadelphiaosten.
- Vispa grädden fluffigt och vänd ner den i äggsmeten.
- Vispa vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten.
- Hacka Daim försiktigt och blanda den med smeten.
- Krossa digestivekexen i en plastpåse till smulor och lägg i botten på en springform.
- Frys glasstårtan i ca 5 timmar tills den är lättfrusen.
såååå gott,mums
SvaraRaderaMums, hur har jag kunnat missa denna?
SvaraRadera