400 g chokladcookies
125 g smör
2 1/2 dl kesella
400 g philadelphia ost
1 dl strösocker
3 ägg
200 g toblerone
GÖR SÅ HÄR:
- Krossa kexen i matberedare och blanda i smält smör. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm.
- Grädda i 175 grader i 8 min.
- Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i ett ägg i taget.
- Smält chokladen och blanda ner i smeten. Häll i formen och grädda i 125 grader i 40 min.
- Låt stå och kallna i kylen ca 5 timmar före servering. Strö över hyvlad toblerone och dekorera med hallon.
Aaaaaaah! Och herregud så gott! Det suger i tarmen. Vill haaaaaa!
SvaraRaderaMums! Den såg god ut. Sparar receptet! :)
SvaraRaderaSV: Kul att du också ska prova mindfulness. Du får höra av dig efter första gången och berättad vad du tyckte!
SvaraRadera