tag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post8044797233090654152..comments2023-08-05T00:31:24.513-07:00Comments on Bland bakverk och kastruller: JORDGUBBSPANNACOTTABland bakverk och kastrullerhttp://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-66954900594650837022012-07-11T12:26:39.394-07:002012-07-11T12:26:39.394-07:00Tack! Du har rätt, det är mycket jordgubbar nu på ...Tack! Du har rätt, det är mycket jordgubbar nu på bloggarna! Men det är bra för då får man många nya recept och ideér!!Bland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-7681043884304603052012-07-11T12:24:55.845-07:002012-07-11T12:24:55.845-07:00Ja, jag älskar pannacotta det är så enkelt och smi...Ja, jag älskar pannacotta det är så enkelt och smidigt att göra, gelésocker är ju väldigt smidigt!!Bland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-7754159688451106382012-07-10T05:41:25.216-07:002012-07-10T05:41:25.216-07:00mmmm min favosmak på pannacotta,yummimmmm min favosmak på pannacotta,yummiSweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-84265991345553912122012-07-09T13:41:11.526-07:002012-07-09T13:41:11.526-07:00Så mycket jordgubbar det finns på bloggarna nu, hä...Så mycket jordgubbar det finns på bloggarna nu, härligt. Pannacotta görs alltför sällan hos oss och det som är så gott. :)<br />Tycker den ser perfekt ut.Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-14213601243129613222012-07-09T12:35:57.606-07:002012-07-09T12:35:57.606-07:00Oh, jag älskar pannacotta och har gjort mängder av...Oh, jag älskar pannacotta och har gjort mängder av olika smaker och varianter men jordgubb har jag faktiskt inte testat. Och så brukar jag köra på gelésocker i stället för gelatin, det är enklare och smidigare tycker jag. (och så blir det ju vegetariskt också=))Ninahttp://www.denvassastekniven.senoreply@blogger.com