tag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post1296960319839779413..comments2023-08-05T00:31:24.513-07:00Comments on Bland bakverk och kastruller: TOM KAH GAI (Thailänsk kycklingkokossoppa)Bland bakverk och kastrullerhttp://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-60246210845686829822012-09-30T09:58:21.286-07:002012-09-30T09:58:21.286-07:00ÅH, nu fick du mig att längta till Thailand! Jag ä...ÅH, nu fick du mig att längta till Thailand! Jag älskar den här soppan, men har aldrig gjort den själv... Provade konservburksvarianten en gång. Den var sådär.... Persilja är ju ett bra alternativ till koriander... Förr tålde jag inte smaken, men nu älskar jag den :)Camilla - Glassrikethttp://www.glassriket.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-33135783047110528962012-09-30T09:40:33.720-07:002012-09-30T09:40:33.720-07:00Det blir det alldeles säkert, det är ju så gott!!Det blir det alldeles säkert, det är ju så gott!!Bland bakverk och kastrullerhttps://www.blogger.com/profile/13458502404388470743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2179508360450404228.post-62108119978339294242012-09-30T09:22:25.797-07:002012-09-30T09:22:25.797-07:00Galangal är gott att ha i thaimat. Så kul att ni f...Galangal är gott att ha i thaimat. Så kul att ni fått en butik i staden nu. Då får vi se ännu fler asiatiska recept framöver då?Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.com